vrijdag 24 mei 2013

Merk dat dit nog nieuw voor me is

Tja...dan ben je bezig met een verhaal, heb je foto's toegevoegd en wil je verder typen, dan lukt dat niet??
Toch maar verder met mijn verhaal.

Een paar dagen later heb ik restjes groenten verwerkt tot een lekkere maaltijd. Een wokschotel met paksoi, bleekselderij, paprika, gember en lekkere kruiden. Daarnaast een couscoussalade met geraspte wortel, bleekselderij en verse peterselie.
Zo kom je met weinig tot een heerlijk maaltje.



Afgelopen week was onze dochter een avond en nachtje thuis omdat ze de volgende dag haar verstandskies moest laten trekken.
We hadden nog wat van de heerlijke fitello braciata bewaard uit piemonte. Daarbij een caprese
gemaakt en een plaatpizza. De plaatpizza was in 3 zones verdeeld, 1 met champignons, tomaat, mozzarella en prosciutto, 1 met voorgaande ingredienten maar dan zonder prosciutto en 1 met ook de tomaat, mozzarella en salami erop.
Waarom deze 3 variaties, dat heeft met de smaken van een ieder te maken.
Als basissaus had ik een ui, knoflook licht gefruit, daar een blik tomatenblokjes op en gekruid met peper, zout en oregano.
Even doorkoken en staafmixer erop en je hebt een prachtige basissaus.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten